Johanna

En helg i Sverige

Kategori: Allmänt

Min dator har hängt sig lite så jag kan inte lägga in alla bilder jag vill lägga in. Men lyckades få in några stycken. Sen har inte heller bloggappen fungerat, så har inte kunnat blogga på hela helgen heller. Men här är blandat med bilder och inte i tidsordning..Bänkad framför tvn en kväll hos mamma med julmat. Mums!Goa Molly, hos mormor på söndagen efter en dag på julmarknad i Lysekil.Molly ville handla mat! Tog en tut på ICA..Under fredagskvällen efter begravningen, satt vi alla och kollade på gamla kort. Här är kusinerna i Tärnaby där vi har stuga.

Jag, Josefine, Jonas & Joakim


Molly var sjuk och ville inte äta mat, sen var min telefon väldigt intressant.En till bild vi hittade under fredagskvällen. Min farmor, min faster och jag.När jag hade landat i Skavsta på torsdagen kom pappa och hämtade mig. Efter det åkte vi och handlade och jag råkade nämna att jag var sugen på lussekatter. Självklart löste pappa det. Så när vi kom till kusinerna började vi baka. Dom blev så goda så dom tog slut ganska snabbt.En fin sermoni på farmors begravning.


Min fina Kusin Josefine och min sysslings dotter.


Sen har det hänt massa som jag inte hunnit fotografera. Men jag har fått träffa väldigt många släktingar och fina vänner. Mostrar, faster, kusiner, föräldrar, Kim, Emma, Molly och hela Lysekilsfolket på julmarknaden :)

Men om två veckor är jag hemma igen. Då ska jag umgås med alla som jag saknat så mycket.

Föresten, jag har fått vikarieplats på lite olika skolor och förskolor nu när jag söker jobb. Man vet ju aldrig hur lång tid det tar innan man får ett bra jobb i närheten av gbg. Så tills dess kommer jag mellanlanda i Lysekil.

Idag ska jag skriva på mina sista inlämningar så de blir klara innan Emma kommer hit. Ska snart gå upp ur sängen och gå och handla lite frukost och mat inför veckan. Men först ska jag se ikapp julkalendern.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: