Johanna

Mina studier

Kategori: Allmänt

Vad är det jag har studerat och vad är det jag studerar nu? Tidigare har jag läst tre år på Utvecklingsingenjörsprogrammet! Tre fantastiska år. Mycket plugg, men jag har haft en så himla rolig studietid i Halmstad. Lärde känna massa nya vänner och en helt ny stad. Just nu läser jag fyra kurser i London på University of Westminster. Fyra kurser motsvarar full studietid i Sverige. De kurser jag läser är, The role of the manager, Behavioural Aspects of International Business, Organisational Analysis and Behaviour och Art and Society. Alla kurser är väldigt roliga på olika sätt. Tre av kurserna är mer riktade mot ledarskap medan Art and society går ut på att man går på museum. Nu är det ny period och här om dagen lämnade jag in den tredje och sista uppsatsen för denna period. Uppsatserna var inte så svåra och inte heller speciellt långa, vilket var väldigt skönt!

Kommentarer

  • Kim & Molly säger:

    Duktig du e gumman..:) Molly vill att du lär henne allt du kan sen när hon blir större så hon kan gå i dina fotspår för mina e ingen vidare..:P haha... Puss å kram..

    Svar: Du är väl för go Kim, men du har massa att lära Molly du med <3 Du är så duktig också! . Men jag ska självklart försöka lära henne allt jag kan och lite bus på det. :D
    Kustflickan

    2012-11-07 | 16:55:00

Kommentera inlägget här: