Johanna

This are my confessions

Kategori: Allmänt

Vaknade upp senare än vanligtvis eftersom jag visst hade dragit för gardinerna igår innan jag gick och la mig.
Andra natten i rad fylld av mardrömmar. Ligger om drar mig och och känner mig lätt obekväm. Kommer på att jag inte bloggat på länge och drar fram datorn för att lägga ut lite bilder från igår.Jag och Cissi gick till busshållplatsen för att möta upp Cissis bror Jacob och hans flickvän Ellen. Som Cissi har längtat! Så fort vi mött upp dom gick vi hem igen för att lämna packning och käka lite lunch. Under tiden de packade upp började jag med maten. När vi hade ätit klart gick vi ner till Oxford street. Känns som en sådan sak som är på alla besökares "things to do list".På kvällen åkte vi till TGI Friday´s ingen. Men denna gången var det för att Jacob skulle överraska sina arbetskambrater. Han har nämligen jobbat där under ett år, för något år sedan.Syskonen Carnebratt! Dom är ganska lika tycker jag! :)Jag och Ellen :)Ellen har fått sig en egen "signaturdrink". När Ellen kommer dit så behöver hon inte ens beställa innan denna drink står på baren. I detta fall gjorde bartendern tre stycken till oss tjejer.
OM den var god. Basen består vist av baylis, men smakar mes glass och kaka. Riktigt god. Men det var inte så smart att dricka upp den eftersom vi skulle äta både förrätt och huvudrätt.Till huvudrätten gjorde bartendern nya drinkar. Denna läskiga giftiga drink serverades. Smakade starkt och surt, men vart helt okey. Dock för stark!

Nu kommer DeppoJohanna skriva hur kvällen igentligen var. Om ni inte är intresserade så ska ni inte läsa mera. Verkligen det är bara tråkig text här nere.

Redan på eftermiddagen fick jag en sån där sprängande huvudvärk. Hade verken vatten eller tabletter med mig, så tänkte att jag får ta en extra när jag kommer hem istället. Väl hemma tryckte jag i mig två starka tabletter och hoppades på att huvudvärken skulle gå över. Men icke.

Ni som känner mig vet att jag får mycket huvudvärk under vissa tider. Oftast är det relaterat till stress. Men nu har jag under den senaste månaden haft huvudvärk ca 4 dar i veckan. Det börjar irritera mig och jag blir mer irriterad av att inte veta varför. Jag har det ju så bra här....fast långt där bak, känns det som om det beror på framtiden. Att jag är osäker på jobb, pengar och annat. Låter jätte töntigt, men det är bara så här jag fungerar.

En annan tanke som slår mig är att jag inte kollat min syn på 5 år. Vet att när jag kollade den sist var det på gränsen att jag skulle behöva glasögon. Så fort jag kommer hem ska jag kolla synen, så jag kan stryka det från listan av orsaker.

I vilket fall så höll huvudvärken i sig, blev snarare värre ju längre tiden gick. Så efter två drinkar gav jag upp. Kunde inte få i mig någon mat heller. Det bara tog stopp. Händer aldrig mig. Speciellt inte på min favorit restaurang. Men eftersom det bara blev värre, valde jag att lämna sällskapet och dra mig hemåt. Kände mig skit tråkig, men kunde verken kommunicera eller uppskatta kvällen. Typsikt när jag längtat så länge!

När jag sen kom till campusområdet kom jag på att jag hade låst mig ute. Hade glömt både studentkortet och rumsnyckeln på rummet. Typiskt! Så det tog ett tag innan jag fick komma in på mitt rum.

Yes tänkte jag, Fantastiskt!

 
 

Kommentarer

  • Kim & Molly säger:

    Hjärtat då inte kul med huvudvärk och bli låsa sig ute..:( Saknar dig! Räknar dagar här hemma.. Love you bästis..:)

    Svar: nä ush å fy för huvudvär, såg att du också hade det i dagarna. man blir så matt på det! Jag räknar också ner, fast jag inte borde det. 52 dagar :P Love!
    Kustflickan

    2012-11-05 | 15:43:27

Kommentera inlägget här: