Johanna

007 blev till guinness

Kategori: AllmäntJag och Cissi tog tunnelbanan till Lester square för att se på 007, men självklart var alla biljetter slut. Premiären var visst igår och alla ville se på Bond idag med! Så vi gick vidare till de andra mindre biosalongerna där biljetterna också var slut. För att inte vara för tråkiga och gå hem vid nio, beslöt vi oss för att gå ut och dricka öl istället. Något vi gör alldeles för lite här. Det är så smidigt med gratis drinkbord på clubbarna, så att lägga pengar på öl har vi inte riktigt prioriterat förut. Men idag drog vi fram plånboken och kostade på oss var sin öl.

Jag sa till Cissi att hon borde testa en guinness nu när hon ändå var i England. Själv gillar jag den inte alls. Smakar ju limpa! Där stod vi i vilket fall och tjötade ett bra tag.

Så kommer det in ett gäng som jag tycker ser ut som fotbollshuliganer. Siste och vingligaste mannen stannar upp när han får se Cissi. Han hoppas självklart på att få prata med henne, och drar fram en line " You are not from England right?" ..... Nähä, syns det så väl! Cissi ser lätt förvirrad ut och vet inte hur hon ska få iväg honom. Så börjar han fråga om vi gillar fotboll, vi bara...nej. Ser ni på fotboll...vi bara, nej. Gillar ni någon sport? Då svarar vi hockey. Men det var visst ingen godkänd sport. Så han drar upp alla möjliga sporter och frågar om vi gillar någon av dessa. Tillslut frågar han om vi gillar kanot. Vi svarade fortfarande nej. Cissi behövde inte ens dissa honom. Han gav helt enkelt upp, för det enda han verkade kunna prata om var sport och det var det ända vi inte ville prata om. Skönt! Så slapp vi honom!

Nu ska jag sätta på en film för det känns som mina fingrar börjar dra en vals här över tangentbordet.

Natti natti!

Kommentarer

 • Cis säger:

  Hahaha kan fortfarande dö lite åt den där killen alltså!

  2012-10-28 | 00:45:14
  Bloggadress: http://londonadayortwo.blogg.se
 • azalea säger:

  Hej, råkade komma in på din blogg genom kenzas, och jag undrade (eftersom jag själv vill flytta till london) hur du bor och hur studierna är? Alltså, är det svårt att skaffa sig en egen lägenhet osv? Tacksam för svar, helst på min blogg så jag ser!

  Svar: Skickade svar på din blogg :)
  Kustflickan

  2012-10-28 | 11:05:38
  Bloggadress: http://azaleasafaeis.blogg.se

Kommentera inlägget här: