Johanna

All that glitter isn't gold

Kategori: Allmänt

Idag orkar jag egentligen inte blogga, vill bara lägga mig i sängen och sova, kanske läsa lite bok, men eftersom jag har så många bra läsare som skriver kommentarer och gör mig så glad, så känner jag att jag nog måste skriva vad jag gjort idag. Idag har vi gått i skolan från 10.00 till 19.30. Intensiv dag med mycket att lära och många seminarium. När vi har seminarium så måste vi vara aktiva på lektionen och diskutera i grupper och berätta vad vi kommit fram till högt för hela klassen. Detta är jätte bra för att lära sig engelska, men man är helt slut i huvudet efter en sån lektion. Vi delades även upp i grupper som vi kommer skriva uppsats ihop med under hösten. Jag hamnade med tre killar. Två av dem var från UK och en från Australien. Så alla har engelska som första språk. Kul, för då kanske jag lär mig lite nya ord. Men gud vad dom pratar snabbt. Lite speciella var dom också måste jag säga. Starka individer som inte verkade vana vid grupparbeten. Så det var bara till att luta sig tillbaka och låta tupparna säga vad dom ville får fram. Det var så kul när dom till sist frågade vart jag var ifrån. När man säger att man är från Sverige så blir dom skit fascinerade. Typ woow en svensk! När man sen säger att man är ingenjör, då tappar dom hakan. De flesta här på vår skola läser business och har ingen koll på att det finns olika sorters ingenjörer. Eller vad man har att komma med. Men jag ska nog allt kunna bidra. Grupparbeten är vardag för oss i Sverige och att skriva en uppsats på 3000 ord på fyra pers är inget om man jämför med vad man skrev i Sverige. Herregud, examensarbeten vi skrev låg på ca 20.000 ord. Så det är nog inga problem! .

Mellan lektionerna hade vi en håltimma och beslöt oss för att ta en fika. Oj vilken stor maräng jag hittade! Den ser så fin och god ut. Men hade glömt bort hur söta dom är. Suuuuuper söta och den var inte geggig alls. Så tog en bit men lämnade nästan hela för den smakade skit!När skolan slutade halv åtta var vi så himla hungriga så vi gick till Nandos, en ganska känd kedja här som ligger runt hörnet. Gott var det men såsen man kunde hälla bredvid var så jäkla stark!!!! Jag är en mes när det gäller stark mat har jag märkt. Kan inte riktigt njuta av maten när det bränner ner i halsen...
(Anders K Hade älskat den där såsen Kim ;) )

 
Igår tog jag en kort kvällspromenad ner till hörnet och köpte mig lite mat. Det är lite läskigt att gå här själv när det är mörkt, fastän man går på en gata full med folk.

Imorgon har vi Art and Society igen! Äskar den kursen!

Good Night!

Kommentarer

 • Kim säger:

  HAHA då va såsen väldigt stark, han ska ju ha så de brinner i munnen och man behöver drick flera liter vatten :)

  Svar: så stark var den :) <3
  Kustflickan

  2012-10-04 | 06:37:48
 • Pappa säger:

  Farfar brukade säga "Det var så kryddat att plomberna trillade ur"
  Kram.

  Svar: haha är det sånt man har i tänderna? :)
  Kustflickan

  2012-10-04 | 18:48:41
 • Rickard säger:

  Va ! Har du inga plomber?

  Svar: haha om du menar lagningar som man inte ser, så har jag nog två tre stycken. hahaha :)
  Kustflickan

  2012-10-05 | 09:19:14

Kommentera inlägget här: