Johanna

Borough market

Kategori: Allmänt


Idag tog jag tunnelbanan till London Bridge och gick på Borough market. Det var inte någon jätte stor marknad, men dom hade så mycket gott. Det mesta var mat, vilket var perfekt för jag åt ingen frukost i morse utan åkte direkt dit.





Dom har jätte mycket färska skaldjur. Fast jag var ju inte så sugen på att köpa hem fisk så det gick jag förbi.



Ett hav med olika sorters tomater. Mums!



Eftersom som jag inte hade ätit frukost var jag så himla hungrig. Beställde paella utan att veta vad det var för smak. Tydligen hade de blandat både skaldjur, kyckling och korv i denna paellan



Snart är det Halloween.





Köpte mig en smarrig mango/orange smoothie. Väldigt god var den :)



Jag hade tur med vädret idag. Igår vräkte regnet ner, men idag är det riktigt fint!



Stort bröd...1.5 meter långt. 10p smulan..



Sen blev det så varmt så man nästan blev lite lökig.



Kunde inte motstå och köpte med mig lite gott gott!



När jag väl var proppmätt och trött åkte jag hem igen.Nu sitter jag på rummet och gör inte så mycket. Borde börja skriva på alla uppsatser som ska in i slutet av månaden. Men jag är inte så sugen på att göra det än. Jag har ju fortfarande tiden på min sida. Så väntar nog ett par dagar till.
 
 

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Vilka härliga bilder. Trevligt med marknader.
  kramis.

  Svar: Tack mammsen :D
  Kustflickan

  2012-10-12 | 21:01:11
 • Anonym säger:

  Hej Johanna!
  Har just läst din blogg för första gången. Man blir så avundsjuk, jag är ju också så svag för marknader och all den mat och råvaror som presenteras på ett så läskande sätt. Jag förstår att det är en konst att hålla hårt i plånboken. Du ser ut att må bra och verkar trivas.
  Nu till helgen åker vi till Lysekil och sover hos mormor för sista gången på Bågvägen 12. Det känns lite vemodigt, sen blir det hemma hos Maria och Krister som vi får bo.
  En stor fram från mig, saknar dig.
  Karin

  Svar: Åhh vad kul att du hittat hit och läst på bloggen. :) Jag stormtrivs och det finns alltid så mycket att göra. Jaså Lysekil i helgen, förstår att det är lite vemodigt att inte sova på bågvägen mer. Känns konstigt att jag inte kommer in i det huset mer, för mormor har redan flyttat när jag kommer hem. Nu får gärna visa mormor bloggen, om ni tar med en dator. Saknar Dig, Sara och Ove. Mängder med kramar!
  Kustflickan

  2012-10-14 | 16:04:14
 • Karin Ahlrot säger:

  Tack för ditt trevliga kort, det är ju inte så ofta man får vykort längre. Jag tror du skall kan satsa på en karriär som matfotograf, för dina bilder är så härliga.
  Om två veckor skall vi åka till Ullared, en lördag. Känns lite tråkigt att vi inte kan åka till dig, nu blir det fram och tillbaka samma dag. Ha det så bra så hoppas jag att vi ses någon gång i januari. Du vet att du alltid är välkommen. Vi är hemma på nyår, men du är säkert upptagen.
  Kramar från Karin

  Svar: Vad bra att det kom fram! Jag kommer nog bli i Lysekil på Nyår :) Men ska försöka besöka er i början av nästa år :) längtar efter er! Trevligt med Ullared längtar efter det med heheheh. Ha det så bra där hemma! Många kramar! <3
  Kustflickan

  2012-11-13 | 17:41:25

Kommentera inlägget här: