Johanna

Harrods en eftermiddag.

Kategori: AllmäntIgår var det en riktigt grå dag. Det låg som en grå tjock slöja av dimma över hela London. Regnet riktigt hängde i luften. Så jag och Cissi beslöt oss för att åka till Harrods. Där kan man iafl gå inomhus och vi hann inte riktigt med att se allt förra gången. Inte denna gången heller för den delen men trevligt var det.På en våning fanns det massor med fina möbler, vi gick runt och drömde om vad vi själva ville ha. Insåg att jag vill ha för många stilar och saker. Kommer blir svårt att bestämma sig sen när man ska köpa möbler till sin egen lägenhet. Har inte så många möbler kvar där hemma. Sålde av det mesta när jag flyttade hit. Men det ska bli så himla kul att köpa nya saker sen, när man väl får ett jobb förstås.Sen ville jag gå och se på alla valpar, tyvärr fanns det inte så många där just då. Men några hundar som var på hundspa fick vi se. Jag ville ha båda!Det finns såååååå mycket gott över allt!De hade visst byggt upp en minnesplats för prinsessan Diana. Där kunde man se hennes ring genom ett förstorningsglas. Den var ganska pampig och tantig.Ännu mer gott gott och en stor evighetskula som man hade när man var liten.Dom har så mycket konstiga saker. Vem vill äta jordnötssmör med jelly? Nej tack, blev inte så sugen!

Idag har vi sen lektion igen. Börjar 18.00 så snart ska vi gå en promenad. Vädret är grått och kallt. Måste införskaffa mig en jacka!

Hoppas ni alla mår bra där hemma!

Kommentarer

 • Linda säger:

  Hej!
  Jag har börjat följa din blogg och jag måste säga att den är otroligt mysig och inspirerande. Jag går i gymnasiet och är extremt skoltrött. Men när jag läser din blogg så blir jag väldigt peppad då jag också vill studera i London efter gymnasiet. :)

  Trivs du bra? Och vad är det du pluggar?

  Linda

  Svar: Åh vad roligt att höra :) Jag pluggar fyra olika kurser. Art and society, The role of the manager, Organisational analysis and behaviour och Behavioural Aspects of International Business. Jag har tidigare pluggat på Utvecklingsingenjörsprogrammet i Halmstad men kände att jag ville bli bättre på engelska, så då bestämde jag mig för att ta dessa kurser som är bra fortsättningskurser på det jag redan läst. Att plugga i London är verkligen jätte kul. Men det kostar mycket, så man ska antingen ha sparat mycket pengar eller skaffa sig ett jobb när man är här.

  Om du känner att du är skoltrött så skulle jag rekommendera dig att vänta något år innan du börjar plugga. Kanske jobba lite. Det är alltid bra att ha sparat lite pengar till när man ska plugga senare. Jag började plugga direkt efter gymnasiet och kände att det passade mig, men hade jag jobbat lite innan så hade man haft lite mer pengar att stötta upp sin fattiga csn budget med.

  Än en gång, kul att du läser min blogg:)

  Kustflickan

  2012-10-15 | 17:20:29

Kommentera inlägget här: