Johanna

Pluggdag!

Kategori: Allmänt

 

Jag kan tyvärr inte ge er några fina bilder över dagen, för jag har enbart suttit på mitt rum och skrivit på två olika uppsatser, den ena i kursen The Role of the Manager. Tack Pappa och Ove för att jag fick intervjua er! När jag pausar i mitt skrivande har jag strö sett på Harry Potter, såg precis fjärde filmen, fyra kvar!
 
Åh vad jag är sugen på att börja jobba i vår. Tjäna pengar och börja spara pengar och komma in i någon slags vardag. Det är sånt jag tänker på när jag inte tänker på hur bra det är här i London, för det är verkligen hur bra som helst! Kommer sakna London som sjutton!
 
Förresten, vad har ni för planer på Nyår? Kommer hem natten till 28e dec, kanske det finns nått kul att göra?
Bästa Lollo tog med sig en hög med godis! Farligt! Kan ju inte hålla mig en vecka från godis när det ligger här i skåpet och lockar!


Nu är det höst här!


Kikade lite i mitt Londonalbum för att kunna lägga ut nått mer än cartoonbilder när jag inte fotat. Rensade hela datorn på alla bilder och alla onödiga program innan jag åkte hit, ifall datorn skulle krascha när jag var här. Hittade dock en bild på nått som inte har med London att göra! Finaste Kim och Molly! Saknar er varje dag. Lillan måste ha blivit så stor nu! <3
 

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Haha jag köpte ju inte med dem för att du skulle ha dem som prydnad så det är bra ;-) Marabou krävs för överlevnad helt enkelt ;)
  Fett med lööve!

  Svar: Love you bästis!
  Kustflickan

  2012-10-27 | 22:57:58
 • Kim & Molly säger:

  Å hjärtat mitt..Saknar dig så otroligt mycke ska du veta är så glad för att du snart kommer hem igen, eller snart å snart 2 månader kvar, hoppas de går fort.. Molly polly stora tjejen nu säger mamma å pappa och springer runt i gåstolen så de e bäst att akta fötterna :) Älskar dig!!

  2012-10-29 | 06:57:41
 • Kanya säger:

  Oh vilken söt bebis^^

  Svar: Ja, visst är hon söt! :)
  Kustflickan

  2012-10-29 | 16:49:15
  Bloggadress: http://krangsinsomkhid.blogg.se

Kommentera inlägget här: