Johanna

Promenix!

Kategori: Allmänt


Idag har vi inte lektion för ens vid klockan 18.00 ikväll. Så för att fördriva tiden medan Cissi var ute och sprang, tog jag en promenad för att hitta en bokhandel som jag läste om någon stans. Den låg väldigt nära där vi bor. Först kändes den super liten, men man kunde visst gå både upp och ner en våning. Jag tänkte köpa mig en bok men viste inte alls vilken eller vad jag ville ha. Det hjälpte ju inte heller att det fanns hur många böcker som helst.Tills slut tog jag ett säkert kort. Jag är ju en sån twilightnöööörd, så jag körde på en bok med samma författare.Det var en väldigt mysig gata jag hittade. Det låg många specialistaffär här. Så om man  bara ville titta på porslin, då kunde man gå in i en affär, och ville man bara titta på böcker, så fanns det en annan affär. Sen låg det många mysiga matstället utefter vägen.


Jag stötte på en kille som också tyckte denna gatan var väldigt mysig, för han stod med stafli och pensel och målade av gatan. Han var väldigt duktig och har säkert stått där ett tag.


På vägen hem gick jag förbi en liten park. Det är så skönt när man kommer till sådana ställen och man ser alla stora träd och mängder med blommor. Men sen började det regna så då gick jag till en affär.Och gissa vad jag hittade... nämen oj! lite glutenfria kakor. TjockisJohanna blev visst lite sugen! Det finns ju typ inga fik som har glutenfritt så jag var bara tvungen att köpa med mig :)Så nu sitter jag på rummet och har redan mölat i mig en kaka! Ska ner till Cissi sen och bjuda på fika. Köpte med mig nått till henne med.

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Vad trevligt med egna promenader, då kan man vara mycket spontan. Kul med kakorna, man får ju vara glad för det lilla. Kram på dig.

  Svar: Ja det var himla trevligt :) KRAM
  Kustflickan

  2012-10-02 | 19:06:13
 • Nix säger:

  Allt verkar så mysigt :)
  Förresten är du världens bästa bloggare!

  Svar: Ja allt är väldigt mysigt här :) åh vad kul att du tycker det. försöker iafl lägga in lite bilder å så, så ni kan se vad jag gör :) Miss you!
  Kustflickan

  2012-10-02 | 21:37:28
 • Pappa säger:

  Hej min stora flicka!
  Jag håller med mamma, och jag håller med Nix också!
  Jag tycker om dina upptäckarpromenader.
  Om du träffar någon native, skulle det vara kul om du berätter om ett sånt möte........
  Kramar

  Svar: :) jag ska försöka berätta om detaljerna : Saknar dig! Ringer på skype nån dag. Kraaaam
  Kustflickan

  2012-10-03 | 21:29:09

Kommentera inlägget här: