Johanna

So that he, and others, can perch here.

Kategori: AllmäntJag har vist glömt att blogga de senaste dagarna. Dagarna bara flyger iväg här.
Har satt upp en kalender över hur många dagar det är kvar. Det är inte så många dar...!! Känns tråkigt att man räknar ner, man vill hinna göra så mycket som möjligt innan man skall åka hem.

Idag är det en perfekt söndag. Solen skiner och jag var ute och gick en morgonpromenad. Tog en latte och strosade bland affärerna. Älskar att bara gå runt i sin egna takt och titta på affärer, människor och annat man går förbi.Jag gick förbi vår lilla park som ligger i närheten. Det finns ganska många parker i närheten, men den här är väldigt liten och speciell. Många barn leker på lekplatsen och längs en gata står det ett 30tal bänkar där många sitter och läser. Jag satte mig på en bänk och läste en bok jag nyss köpt. Den finns på film också men ville läsa boken först. Ni känner säker igen den. Den handlar om en kille som bergsklättrar och fastnar med armen mellan en stor sten och berget och är fast där i 127 timmar, tills han bestämmer sig för att amputera sin arm.
Sen gjorde jag och Cissi lunch, köttfärssås blev det. Gott, billigt och lätt att göra! Snart ska vi till bibblan och plugga lite, så vi ligger i fas inför veckan.


 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: