Johanna

Sverige/Tyskland

Kategori: AllmäntIdag efter lunch tog vi tunnelbanan till Covent garden. Där gick vi runt och tittade på knasiga gubbar och fina gator. Cissi fick syn på SNOG som säljer frozen yogurt. Jag har aldrig testat det innan men Cissi älskar det, så vi stannade till och tog oss varsin med chokladsmak och jordgubbstopping. Lite surt, men gott.

Det finns massa olika topping att välja på. Försökte va lite nyttig och inte äta massa topping med socker i. Vet att Lollo som kommer imorgon har med sig massa godis. :D Så kommer nog äta ihjäl mig på socker i helgen ändå. "Glassen" är som vanlig yogurt utan fett och socker...därför den smakade så surt också...På vägen hem gick vi förbi både lester square och piccadilly, för att se vad det går för bio på torsdag. Ska ta med Lollo på Bio och äta på TGI Friday´s! Längtar ihjäl mig till Jack Daniel´s glazen som dom serverar på TGI och efter Lollo! Hoppas på att Lollo vill se Taken 2.Innan solen gick ner, han vi med en säsongskaffe med pumpasmak. Den var lite spicy, men helt okej. Kommer dock inte ta den igen, för Starbucks har så himla mycket annat gott att välja.


Sen gick vi till svenska kyrkan för att kolla på Sverige/Tyskland. Skit match säger jag bara. När det stod 4-0 gick vi hem. Självklart så hinner Sverige göra tre mål på vägen hem!. Vad är oddsen för det! Typsikt! Men å andra sidan så bryr jag väl mig inte så mycket ändå.

Förresten så såg vi en kopia av Micke J idag. Både jag och Cissi trodde det var han. Konstigt att vi ser så många dubbelgångare här i London. Har tidigare sett Sandra M´s dubbelgångare som var så lik att jag var på väg att gå fram och hälsa.

Lektioner imorgon från tio till åtta på kvällen. Inte alls sugen. Lollo kommer tolv på natten och jag kommer inte alls kunna koncentrera mig på skolan. Även om alla ämnen är bra så är det så segt att sitta på lektioner så länge.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: