Johanna

Väntan och väntan!

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag och Cissi till BBC för att se på Skavlan. På vägen dit stannade vi till Westfeald, ett köpcentrum som ligger precis bredvid BBC. Köpte lite smått och gott, smink å sånt... och frozen yogurt med passionsfrukt. Det ser kanske ut som simmande grodyngel, med det var super gott och jätte fräscht.
 


Eftersom vi bara hade reservplatser till Skavlan så hade de bett oss vara där lite tidigare, ca kvart i fyra. Men vi var där redan halv tre. Så där fick vi vänta ett bra tag innan vi fick komma in.När vi väl kom, efter att ha gått igenom en sträng säkerhetskontroll fick vi sitta och vänta ytterligare en timme. Sen var det så dumt för att gästerna brukar alltid vara hemliga, med igår hade SVT läckt ut att bland annat Robin Williams, John Bon Jovi och två till skulle vara gäster ikväll. Så biljetterna såldes slut direkt och vi fick inte plats!! :(
Som tröst fick vi 10pund, ca 110kr. Så efter att slängt bort hela dagen på att vänta, och vänta och vänta, beslöt vi oss för att bränna pengarna direkt och äta upp dom. Så vi åkte till Piccadilly och åt på Friday´s.Friday´s är verkligen vår favorit restaurang. Vi ska dit på Fredag igen, när Cissis bror Jacob och hans tjej Ellen kommer hit. :) Förresten idag är det Halloween, tror jag?? All personal hade klätt ut sig och såg riktigt läskiga ut. Visa hade linser och vissa hade masker så man inte alls såg hur dom såg ut egentligen.  

(Tack Cissi för en bra dag, full med länga väntetider, men med härliga pratstunder <3 )

Kommentarer


Kommentera inlägget här: