Johanna

Hjärngympa

Kategori:

Vickat idag igen. Det är verkligen kul på jobbet. Tiden går så himla fort. Men när man kommer hem ligger man helt utslagen i soffan. Dessa ungar! Ska jobba imorgon med :) gött!

En helg full av barn

Kategori: Allmänt


Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera bloggen efter att jag kommit hem från London. Jag tar mig inte tiden till att sätta mig framför datorn alls. Det är så mycket annat skoj som jag vill göra nu när jag kommit hem, och då blir det mest att jag använder mobilen när jag kollar nätet.
 
Har varit hemma i drygt tre veckor och förra veckan började jag vikariera här i Lysekil. Känns bra att få in lite pengar nu när man söker jobb och alltså är arbetslös. Det känns lite tungt och ovant att använda ordet "arbetslös". Men det är ju verkligheten. Det är svårt att få jobb i dessa tider, så nu bor jag hos min mamma och letar jobb samtidigt som jag vikarierar så ofta som möjligt.

I övrigt så känns det faktiskt ganska skönt att få komma hem och mellanlanda här. På så vis hinner jag träffa alla vänner och familjen.
I fredags träffade jag pappa och syster Siri. Hon har livit så stor nu. :)
Vi fikade, kollade affärer och hade det gott.
Igår sov jag över hos Kim, för att idag på förmiddagen skulle jag passa Molly när Kim var och jobbade.
Så himla go är Molly. Men insåg ganska snabbt att hur tufft det är att ha småbarn.
Så det får dröja ett tag till för min del.

Imorgon ska jag jobba på armens förskola. Ska blir riktigt kul!
Inte ofta jag längtar till måndag och att få jobba.
 

Halmstad

Kategori:

Lördag och jag och Cissi pluggar för fullt. Fint väder här idag.

Lotta!

Kategori:

Inget på tv och inget i datorn. Cissi fixade Lotta på bråkmakargatan. Så här sitter vi utan godis och päser i soffan.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3080022/images/2013/pic_50f06aacddf2b315ed7a0072.jpg" class="image">

Fredag

Kategori:

Precis gjort tenta! Gick ju som förväntat... Men andra ord skit! Nya tag nästa gång! Nog om det!


Ligger i soffan med Cissi! Ska fixa lite käk och se film :)

Sunlight

Kategori:

Idag skiner solen :) härligt! Ska snart käka lite lunch innan jag drar mig till Bolmens för att plugga med Cissi i hennes brors lägenhet :)

Still struggling!

Kategori:

Pust och fy och blä. Sitter på bibblan och kämpar. Detta är så tråkigt!

Baconinlindad torsk!

Kategori:

Idag fixade jag och Jenny en middag med baconinlindad torsk med ost på en bädd med mexikanska bönor. Mums!

Har sockerstopp denna månad men nu är jag så sugen på socker att jag mosade en banan för att få i mig nått. Men ska banne mig bli av med detta beroendet!

Mission impossible!

Kategori:

Fy satan vad denna tentan är svår. Befinner mig i Halmstad med Cissi för att göra omtenta. En mattekurs vi läste första året på programmet. Alltså tre år sen vi läste den. Har glömt allt och jag vet inte hur jag ska hinna lära mig detta! Blir sur och trött och det känns nästan meningslöst. Men jag måste försöka!!!

Föresten ska jag på en arbetsintervju den 16e på min födelsedag i Göteborg :) lite nervös men kommer bli spännande. Verifieringsingenjör heter rollen och företaget ligger i Mölnlycke. Man kan ju alltid hoppas :)Ska försöka uppdatera lite oftare. Ser att jag har några få trogna följare hehe :)

...

Kategori:

Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska fortsätta blogga... Men nu sitter jag här...Londontiden är nu över. För exakt 30 minuter sen skickade jag in de sista uppsatserna som ska in. Nu är det bara till att vänta på betyg.

Jul och nyår har svischat förbi. Tiden går så himla fort. På köpet har jag även gått och blivit sjuk. Alla här i Sverige verkar vara sjuka av något slag och detta har satt sig på min hals. Men det går nog över :)

Imorgon blir det till att skriva in sig på arbetsförmedlingen, vårdcentralen, tandläkaren och allt annat som jag skjutit på.


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3080022/images/2013/pic_50e47757ddf2b3406200086f.jpg" class="image">

Jan. 02, 2013

Kategori: